diumenge, 23 de maig de 2010

JORNADA A ARGELAGUER AMB “WILSON, EL PAYADOR” 4 i 5 de juny

La poesia oral improvisada és un fenomen d’expressió universal que presenta diverses formes a cada cultura on es practica. En els darrers anys han proliferat els contactes, combats i controvèrsies entre improvisadors de diferents cultures.

A Catalunya l’any passat vam rebre la visita del reconegut payador argentí Wilson Saliwonczyc en gira per Europa. Vam començar una relació d’amistat i col·laboració que ha de donar fruits durant molt de temps. Enguany, el juny de 2010 ens retrobem amb l’artista.

A Argelaguer hem preparat un programa amb les següents activitats:

Divendres al vespre a les 22h tindrem una vetllada al casal on cantarem, glosarem i el que s’esdevingui.Dissabte al matí de 10 a 14 en Wilson impartirà un taller-lliçó magistral, amb el tema “la payada a l’Argentina i Uruguai”Dissabte al migdia a partir de les 14h farem un dinar popular al cantó de l’església. Tothom ha de portar menjar i beure per compartir.

Us esperem a Argelaguer el divendres 4 i dissabte 5 de juny.

Més informacions a 606435621 i lira.indiana@gmail.com

Inscripcions al taller- lliçó magistral: 20 € (col·laboració amb les despeses de viatge del nostre artista convidat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

de més verdes en maduren

DE MÉS VERDES EN MADUREN Les cançons més atàviques esdevenen les més actuals. En aquest concert es desgranen amb tota cura balades inèdites, tocates de muntanya, antigues contradanses. Se n’encarrega de la feina un quartet de multiinstrumentistes que fan seguir la tendror i la maduresa amb la més relaxada naturalitat Res no pot substituir l’acte natural de fer música i compartir el moment amb l’audiència. La bona química entre els intèrprets genera una màgia que s’ha de viure, i cap document audiovisual o enregistrament sonor no ho pot captar. Malgrat tot La Criatura Verda, creient que ha arribat el bon moment, finalment ha decidit produir una obra física, material, que conté com a element principal l’enregistrament sonor d’aquest repertori de concert que no es podia anomenar d'una altra manera: “De més verdes en maduren” L’enregistrament s’ha fet a la primavera de 2010 a l’estudi Sibèlius de Can Pardaler a Taradell, de mà d’en David Rosell. El disseny és de la Nirvana Jiménez i les fotos d'en Santi Plana. Aquest és el reproductor (en format MP3) Ens podeu demanar el CD per correu electrònic.