diumenge, 25 d’abril de 2010

Tlalli

El SON parteix d'un intens mestissatge iniciat al SXVI que avui en dia encara està vigent i amb una vital evolució. Els instruments de corda, les harmonies i ritmes i la poètica del barroc hispà són recreats pel poble autòcton amb la seva pròpia sensibilitat.
El SON els dóna la via per experimentar la fusió de diversos ritmes globals, noves sonoritats, composició i improvisació poètica. La seva música té una prioritat festiva i multicultural, és en primer terme un doll de frescor i espontaneïtat que motiva al públic entrar en el ritme, corejar, ballar...

Tipus Concert
Estil Tradicional
Durada 1.30 h

Integrants
Ladidet López, Simao Hernández, Pedro Strukelj, Luis Robles, Rafael Ramírez i Francesc Tomàs "Panxito".

Instrumentació
Arpa, violí, jaranas, guitarra barroca, requinto, guitarrón, guitarra huapanguera, zanfona, percussions i veus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

de més verdes en maduren

DE MÉS VERDES EN MADUREN Les cançons més atàviques esdevenen les més actuals. En aquest concert es desgranen amb tota cura balades inèdites, tocates de muntanya, antigues contradanses. Se n’encarrega de la feina un quartet de multiinstrumentistes que fan seguir la tendror i la maduresa amb la més relaxada naturalitat Res no pot substituir l’acte natural de fer música i compartir el moment amb l’audiència. La bona química entre els intèrprets genera una màgia que s’ha de viure, i cap document audiovisual o enregistrament sonor no ho pot captar. Malgrat tot La Criatura Verda, creient que ha arribat el bon moment, finalment ha decidit produir una obra física, material, que conté com a element principal l’enregistrament sonor d’aquest repertori de concert que no es podia anomenar d'una altra manera: “De més verdes en maduren” L’enregistrament s’ha fet a la primavera de 2010 a l’estudi Sibèlius de Can Pardaler a Taradell, de mà d’en David Rosell. El disseny és de la Nirvana Jiménez i les fotos d'en Santi Plana. Aquest és el reproductor (en format MP3) Ens podeu demanar el CD per correu electrònic.