A Llofriu, l'Empordanet, s'hi celebra cada juny la popular festa de la Pela del Suro, al voltant de la qual s'ha anat configurant, amb els anys, aquesta insòlita formació de cobla, alhora tradicional i contemporània, que amb la seva música en viu hi posa la banda sonora.
Si fem cas a l'origen dels seu components, tal com passa en la nostra cuina tradicional, li escau amb solvència el qualificatiu de Mar i Muntanya . En aquest menú hi trobem aires de casa nostra, tonades del Pirineu i la Mediterrània a ritme de ball pla, contrapàs, sardana curta, contradansa, farandola, branda, borrèia...
i tant important com els ingredients ho és el mestratge a l'hora de posar-s'hi, i en aquest cas se n'ocupen:
Albert Garcia , percussions.
Francesc Tomàs 'Panxito' , cordes.
Jordi Molina , tenora.
Marcel Sabaté , flabiol i tamborino.
Perepau Ximenis , sac.
Si fem cas a l'origen dels seu components, tal com passa en la nostra cuina tradicional, li escau amb solvència el qualificatiu de Mar i Muntanya . En aquest menú hi trobem aires de casa nostra, tonades del Pirineu i la Mediterrània a ritme de ball pla, contrapàs, sardana curta, contradansa, farandola, branda, borrèia...
i tant important com els ingredients ho és el mestratge a l'hora de posar-s'hi, i en aquest cas se n'ocupen:
Albert Garcia , percussions.
Francesc Tomàs 'Panxito' , cordes.
Jordi Molina , tenora.
Marcel Sabaté , flabiol i tamborino.
Perepau Ximenis , sac.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada